Онлайн обучение

Fri, 05/03/2013 - 19:39 -- scrypta

ИНДИВИДУАЛНО ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ ПО АНГЛИЙСКИ, ИСПАНСКИ, НЕМСКИ, ФРЕНСКИ, ИТАЛИАНСКИ ЗА ВСИЧКИ ВЪЗРАСТИ

 ispanski 

Езиков център Скрипта предлага на вниманието Ви нова методика на обучение- онлайн индивидуално обучение. Обучението е предназначено за заети хора, които не могат да отделят време за пътуване до езиков център.

www.e-scrypta.com

В кои нива можете да се обучавате и какъв е начина на протичане на обучението?

• Нивата са както следва: Английски език (А1, А2, B1, B2, C1); Испански език (A1, A2, B1, B2, С1); Френски език (А1, A2, B1, B2); Немски език (А1, A2); Италиански език (А1, A2);
• След като Езиков център Скрипта определи нивото Ви, ще ви изпрати парола за достъп до сайта за онлайн обучение и връзка с личния ви преподавател. Ще ви бъде изготвен и личен акаунт;
• Програмата е индивидуално разработена, ще имате 24-часов достъп до софтуерната програма на www.e-scrypta.com ;
• Ще получите достъп до първи урок, който можете да разучите в удобно време. В рамките на седмицата трябва да решите упражненията към урока, които преподавателят ще провери до 2 работни дни, с което ви допуска до следващия урок и упражненията към него;
• Вашето задължение е 2 пъти седмично да попълвате упражненията, за да получавате достъп до следващ урок;
• В рамките на 2 календарни месеца ще получавате уроци и тестове и до 2 работни дни след решаването им ще разполагате с отговори, обяснения и рецензии в акаунта си и известия на имейл;
• Курсът на обучение е индивидуален. В случай, че се справяте с уроците по-бързо от предвиденото (две урочни единици на седмица), преподавателят може да Ви допуска до следващи уроци по-често, като по този начин се скъсява предварително предвидения период от един или съответно два месеца.
• При успешно завършване на курса получавате сертификат, който се признава в страните от ЕС при кандидатстване за работа.
• Онлайн сайтът за обучение вече е достъпен и от Facebook акаунта Ви
Всяко ниво съдържа по минимум 16 урочни единици с по 4 компонента на обучение -граматика, лексика, четене с разбиране и писане, като има опция за допълнително закупуване на разговорни уроци с преподавател на цена от 12 лв. на учебен час (45 минути).

Уроците застъпват определена граматическа тема, комбинирана с текст, може да съдържат видеофайл, набор от думи, тестове и задачи към тях. Много от уроците са представени на български и на изучавания от вас език, за да улеснят максимално обучението.

Лексика: Всяко ниво покрива лексика над 1200 думи и фрази, представени в ролеви игри и изречения; транскрипция; шаблонни изречения, включващи новите думи в контекст.

Теми (пример за курса по английски):

• А1/А2: Телефониране; Осъществяване на кореспонденция; Насоки; Празници; Социални, лични и работни взаимоотношения; Описание на стая/апартамент/човек/работна позиция; Във влака; Резервации; Пазаруване; В магазина за дрехи; В кафенето; На гости у приятел; Разговор по телефона; На гише информация; На гарата; Поръчване на храна; и други.

• В1: Социална тематика; Проява на интерес; Пазаруване; Изразяване на емоции; Съседи; Планове и амбиции; Интервю; Биографична информация; Описание на работа, изисквания; Кореспонденция; и други.

• B2: Известни личности; Описание на книга, филм и други;
Разговор с чужденци; Разговор за правила; Уговаряне на среща; Храната по света; Ресторанти; Какви са новините; Описание на характер и поведение; Обичаи; и други.

Граматика:

• А1/А2: Правила за правопис и правоговор; Единствено и множествено число на съществителни имена; Неопределителен член; Определителен член; Сегашно просто време - употреба, спрежение, правила за писане и произношение; Сегашно продължително време; Минало просто време; Бъдеще време; Единствено и множествено число на съществителните имена; Местоимения; Сегашно просто време; Сегашно продължително време; Минало просто време; Безлично притежание; Броими и неброими съществителни; Сравнителна и превъзходна степен на прилагателните; Бъдеще време; Сегашно перфектно време; и други.

• В1: Сегашни времена; Минали времена; Продължителни времена и конструкции; Изразяване на количество – броими и неброими съществителни имена; Видове бъдеще време-разлики в употребата им; Сравнителна и превъзходна степен на прилагателни имена; Сегашно и минало перфектно време; Модални глаголи; Инфинитиви; Страдателен залог; Пряка и непряка реч; Преизказност; Сегашно перфектно продължително време.

• Имате възможност да изпробвате как работи системата, като се регистрирате с безплатен демо акаунт. Това Ви дава възможност да разгледате първия урок от език и ниво по избор, както и да решите упражненията към него.

Бележка: Има възможност за допълнително закупуване на онлайн уроци на живо с преподавател.

Цена на урок: 12лв./ учебен час (45 минути)

Цена на едно онлайн ниво: 210 лв.

Undefined

Последни новини

14 Mar, 2019 - 10:03 AM

Езиков център "Скрипта" Ви предлага курс по немски език ниво А2.

07 Jan, 2019 - 10:58 AM

Погрижили сме се и за подготовката Ви по МАТЕМАТИКА
Изпитвате затруднения или имате нужда някои неща да ви бъдат допълнително обяснени?

Абонирайте се

Бъдете информирани за последните промоции!

Manage my subscriptions

Subscribe to Zufolo newsletter feed