Английски за деца и ученици

Fri, 05/03/2013 - 19:38 -- scrypta

ЕЗИКОВИ КУРСОВЕ ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ

         В Скрипта знаеем, че децата учат най-добре, докато участват активно. Специалистите наричат това интерактивна методика - по забавен начин и чрез технически средства учениците усвояват материала на място в час. Вашите деца ще го нарекат с любимата си думичка: игра!

         В Скрипта се развиват не просто езикови умения, а и креативността на учениците. Уроците са свързани с песни, танци и забавления, които водят децата към познанието по лесен и забавен начин!

         Провеждат се и артистични часове – децата сами изработват кукли, маски, модели и с тях разиграват пиеси и скечове. А защо да не опитат и състезанието по поезия – кой най-изразително ще прочете английското стихотворение или скоропоговорка? Креативните изработки с нестандартни материали ще обогатят моториката и въображението на учениците.

Обученията се провеждат два пъти в седмицата по два учебни часа във време, удобно за учениците, съобразени със свободното им време и смените в училище. Провеждат се и съботно-неделни курсове.

 

Учебни системи по английски език за деца и ученици Happy Hearts на издателство Express Publishing

 

 deca  angliiski  angliiski  deca uroci  uroci po angliski  deca

 

Happy Hearts е учебна система в три части - Happy Hearts Starter, Happy Hearts 1 и Happy Hearts 2, предназначена за обучението по английски език в предучилищна и начална училищна възраст.

Серията развива речевите умения на малчуганите чрез езикови задачи и дейности, съобразени в максимална степен с техните нужди, интереси и възможности.

Happy Hearts 1 и Happy Hearts 2 са придружени от многоцветни работни тетрадки. Към всяка една от трите части на Happy Hearts са разработени Teacher’s Book, Teacher’s Resource CD-ROM, Class CD, Story Cards, Picture Flashcards, Songs CD, DVD, Posters и Interactive Whiteboard Software.

Героите Били, Моли и Кени ще превърнат обучението по английски език на децата от предучилищна възраст в едно изключително вълнуващо и запомнящо се преживяване.

Fairyland

uchebnik po angliiski  angliiski za deca  deca angliiski

Fairyland е учебна система в четири части, предназначена за обучението по английски език в ранна възраст.

Fairyland 1 предлага развиване на уменията слушане и говорене, а Fairyland 2, Fairyland 3 и Fairyland 4 предлагат развиване на четирите езикови умения – слушане, четене, говорене и писане.

Fairyland Starter е вариант на Fairyland 1 с плавно и неусетно въвеждане на уменията четене и писане.

Всяко ниво на Fairyland може да бъде покрито в рамките на 60-90 учебни часа с възможност за повече часове при използването на Vocabulary & Grammar Practice, DVD, Куклен театър и включените в софтуера за интерактивна бяла дъска  допълнителни учебни материали.

Winners за България

winerswiners

Английски за ученици от 5 до 8 клас

Winners е курс, който съчетава активното изучаване на английски с разнообразни теми от ежедневието, представени в тематични модули за изучаващите английски език ученици от 5 до 8 клас. Системата е специално разработена за български ученици.

Основни функции:

- Реалистично стимулиране на диалог в ежедневни ситуации
- Развитие на лексиката и граматическите умения чрез интерактивни задачи и умения за учене
- Голямо разнообразие от аудио и видео материали.
- Раздел писане, съдържащ работа по проекти.
- Разнообразие от четене на текстове от автентични съвременни източници.
- Модули за самостоятелна работа и проверка след всяка урочна единица

Undefined

Последни новини

14 Mar, 2019 - 10:03 AM

Езиков център "Скрипта" Ви предлага курс по немски език ниво А2.

07 Jan, 2019 - 10:58 AM

Погрижили сме се и за подготовката Ви по МАТЕМАТИКА
Изпитвате затруднения или имате нужда някои неща да ви бъдат допълнително обяснени?

Абонирайте се

Бъдете информирани за последните промоции!

Manage my subscriptions

Subscribe to Zufolo newsletter feed